Photoshoot Barrow

Photoshoot Barrow
Hanoracele si tricourile de la Barrow au captat atentia celebritiatilor din Romania dar si pe plan international: Miley Cyrus, J Balvin, Lil Nas X and Winnie Harlow sunt fani ai brandului, ca sa nu mentionam rapperi Italieni sau celebritati precum Chiara Ferragni.
"Tinerii nu vor sa schimbe felul in care se imbraca; intotdeauna vor prefera un mix de haine de strada si sport care fac referinta la cultura urbana" a spus Dario Daddato, antreprenorul din spatele brandului.
Un ingredient cheie care a facut ca Barrow sa aiba succes a fost atractia catre cei pasionati de haine pline de culoare, cu un spirit individualist dezvoltat.

Reteta succesului este foarte bine orchestrata: un ameste de culoare in bluzele Barrow, hanorace barrow care au logo-ul brandului aplicat in pozitii strategice: o reinterpretare a clasicului "smile emoji" pentru o noua generatie.

Fashiondrop a selectionat cateva articole Barrow la un photoshoot din luna Octombrie 2021 la inaugurarea magazinului nostru din Promenada Mall, Nivelul 1 pe care vi le prezentam exclusiv!

Suport clienti 10:00 AM - 10:00 PM

077 214 0811 orders@fashiondrop.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!