Ce înseamnă Barrow 100% Autentic?

Ce înseamnă Barrow 100% Autentic?
Sunt situații in care se ivește o oportunitate de a achiziționa haine Barrow la un preț care la prima vedere pare excelent. Acest articol explica la ce sa va uitați pentru a determina daca un produs Barrow este original si 100% autentic.
Detaliile cele mai importante sunt legate de logo-uri, modul lor de aplicare precum si un set de accesorii pe care Barrow le include in mod special pentru a face produsele greu de contrafacut.

Dar inainte de a intra in detalii, este foarte important sa va reamintim ca cel mai important lucru este sa incercati sa procurati produsele de imbracaminte Barrow de la un importator autorizat.
Vânzătorii cu reputație nu au nici o problema in a arata clienților modul cum au obținut produsele pe care le au la vânzare, de aceea Fashiondrop arata facturile si documentația de tranzit de la producător tuturor cumpărătorilor care sunt interesați.
 

Barrow Original vs Fake

Mulți dintre clienții noștri ne explica ca au fost păcăliți la un moment dat cu fake-uri Barrow. Unii încă se mai întreabă daca articolele de îmbrăcăminte pe care le-au cumpărat de alte magazine online sunt autentice sau nu!


Identificarea unui Articol Barrow Contrafacut

1. Producătorii de fake-uri folosesc întotdeauna echipament de o calitate mai joasa in procesul de producție al hainelor. De aceea, multe elemente cum ar fi calitatea cusăturilor, culorile folosite sunt diferite de un produs original. Întotdeauna uitați-va după imperfecțiuni la cusături, culori șterse sau aplicate inconsistent.
2. Producția de fake-uri este bazata pe vânzarea unui volum ridicat pana când clienții încep sa-si pună întrebări. De aceea multe din accesoriile si sticker-ele originale nu sunt livrate cu produsul, si ambalajul este unul comun.
3. Barrow a avut grija sa facă produsele cat mai greu de copiat, ceea ce a rezultant in fake-uri care sunt foarte diferite. De exemplu, pentru un hanorac Barrow, tricou Barrow sau geaca Barrow, a fost adaugat un logo-ul metalic pe spate care nu se dezlipește la spălat după cum puteți vedea in exemplele de mai jos.

Va așteptam si in magazinul Fashiondrop din Promenada Mall la Nivelul 1 pentru a examina produsele Barrow in detaliu si a vedea si alte diferențe semnificative intre un produs original si un fake.

Suport clienti 10:00 AM - 10:00 PM

077 214 0811 orders@fashiondrop.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!